Mediace a možnosti jejího využití - Holá, Lenka, 1964-
Autorka vysvětluje, jak probíhá mediace v oblasti řešení rodinných a rozvodových konfliktů, jaké případy jsou vhodné k mediaci, jaké případy jsou naopak nevhodné a jaké jsou s mediací zkušenosti.