Příspěvek na výživu a úhradu nákladů neprovdané matce - Kovářová, Daniela, 1964-
Autorka přibližuje právní úpravu nároků matky dítěte vůči otci za předpokladu, že za něj není provdána. Tyto nároky upravuje zákon o rodině ve svém § 95.