Ke změnám ve státní sociální podpoře - Přib, Jan, 1950-
Autor poskytuje přehled novel a změn, které se týkají státní sociální podpory, poskytování stipendií, příspěvku na školní pomůcky, porodného a výkonu rozhodnutí u dávek státní sociální podpory.