Palestina : čekání na budoucnost - Fingerland, Jan, 1972-
Článek se zabývá proměnami v palestinské společnosti po volbách v lednu 2006, důvody, proč zvítězilo hnutí Hamás a prohrál Fatha, dále uvádí některé demokratické rysy, které Palestinu odlišují od ostatních arabských společností, a věnuje se vyhlídkám do budoucna.