Změna zákona o veřejném zdravotním pojištění - Daněk, Antonín, 1960-
Autor vysvětluje změnu § 7 odst. 1 písm. k) zákona č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění, kterou provádí zákon č. 47/2006 Sb. Změnou uvedeného paragrafu dochází k rozšíření okruhu osob, za které je plátcem pojistného stát, a to o plně invalidní osoby.