Nový zákon na ochranu zaměstnanců - Jouza, Ladislav, 1940- (2006)
Autor vysvětluje změny, které přináší novela zákona o ochraně zaměstnanců č. 73/2006 Sb. Všímá si např. těchto témat: návrh na prohlášení konkurzu, záloha při podání návrhu na prohlášení konkurzu, rozhodné období, nadnárodní zaměstnavatel, limit mzdových nároků, lhůty k uplatnění mzdových nároků apod.
Keywords: zaměstnanci; mzdy; zákony; úřady práce; konkurz a vyrovnání; platební neschopnost