Zaměstnávání důchodců v otázkách a odpovědích - Muška, František
Autor odpovídá na otázky související se zaměstnáváním důchodců (výdělečná činnosti při předčasném důchodu, prodlužování pracovního poměru důchodců, skončení pracovního poměru se starobním důchodcem).