Mediace při řešení rodinných konfliktů - Holá, Lenka, 1964- (2006)
Autorka uvádí základní charakteristiky mediace, přibližuje jednotlivé účastníky mediace (klienti, mediátor, zástupci klientů, konzultanti, jiní odborníci, osoby nepřímo dotčené konfliktem) a všímá si možnosti využívání mediace při řešení rodinných konfliktů a úspěšnosti mediace.
Keywords: mediace; interpersonální konflikty; alternativní řešení sporů; rodinné vztahy