Archivování dokladů - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Autor stručně přibližuje zákon č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě a vysvětluje archivační lhůty pro účetní záznamy, záznamy potřebné pro účely důchodového pojištění, záznamy pro účely sociálního zabezpečení a pro daňové doklady.