Nová opatření proti nelegálnímu zaměstnávání od 1.1.2006 - Bičáková, Olga
Autorka uvádí definici nelegální práce pro účely zákona a vysvětluje právní důsledky výkonu nelegální práce, nová opatření proti nelegálnímu zaměstnávání uchazečů o zaměstnání, postih za umožnění výkonu nelegální práce a kontrolní oprávnění úřadů práce a celních úřadů a povinnosti kontrolovaných osob při odhalování nelegální práce.