Silniční motorová vozidla používaná zaměstnanci při pracovních cestách - Hofmannová, Eva
Autorka se věnuje problematice silničních motorových vozidel používaných při služebních cestách zaměstnanců. Všímá si havarijního pojištění u soukromého vozidla používaného k pracovním účelům, nároků zaměstnance při použití soukromého vozidla (nárok na sazbu základní náhrady, náhrada za pohonné hmoty), stanovení ceny pohonné hmoty, řešení zahraničních pracovních cest a používání služebního vozidla i pro soukromého účely.