Kanadské parlamentné voľby 2006 : mocenský súboj liberálov a konzervatívcov - Sviatko, Michal, 1979- (2006)
Článek rozebírá situaci kolem předčasných parlamentních voleb v Kanadě v r. 2006 a jejich výsledky.
Keywords: parlamentní volby; Kanada