Výživné v případě úmrtí povinné osoby - Lužná, Romana (2006)
Autorka vysvětluje právní úpravu nároku na výživné a vyživovací povinnosti v případě, že osoba povinná platit výživné zemře.
Keywords: vyživovací povinnost; rodinné právo; občanské právo; smrt