Styk rodičů s nezletilými dětmi - Kovářová, Daniela, 1964-
Autorka se zabývá otázkou a právní úpravou styku s dítětem, kdy dítě bylo svěřeno do porozvodové péče jednomu z rodičů a druhý má zájem o nepřerušení kontaktů s ním. Úprava styku ovšem není vyloučena i za trvání manželství nebo u rodičů, kteří nikdy v manželském styku nežili.