Advokátní povinnost mlčenlivosti - Kovářová, Daniela, 1964-
Autorka se zabývá problematikou povinnosti zachovávat mlčenlivost, kterou jsou vázáni advokáti. Vysvětluje čtyři základní fakty důležité pro pochopení povinnosti mlčenlivosti, kterou advokátům ukládá zákon o advokacii. Tyto fakty se týkají údajů a informací, které advokát nesmí zveřejňovat, doby, po kterou mlčenlivost trvá, výjimek apod.