Reakce na článek "Syndrom zavrženého rodiče?" - Thon, Vojtěch
Autor reaguje na článek Š. Gjuričové Syndrom zavrženého rodiče (Právo a rodina, č. 10/2005) a s autorkou souhlasí. Doplňuje informace týkající se používání pojmu "syndrom zavrženého rodiče" a jeho významu pro soudní praxi.