Kdo po Blairovi : Brown, nebo Cameron? - Klimeš, David, 1982-
Článek se vyjadřuje k blížícímu se volebnímu souboji o funkci premiéra ve Velké Británii. Kandidáty jsou Gordon Brown, nynější ministr financí, a David Cameron, nový vůdce konzervativců.