Nekolidující zaměstnání ve světle novely zákona o zaměstnanosti č. 382/2005 Sb. od 1. 1. 2006 - Bičáková, Olga (2006)
Nekolidující zaměstnání je takové zaměstnání, při kterém může být občan souběžně veden v evidenci uchazečů o zaměstnání. Článek vysvětluje právní aspekty tohoto nekolidujícícho zaměstnání, dále povinnosti uchazeče o zaměstnání vykonávajícího nekolidující zaměstnání vůči úřadu práce. Rovněž se věnuje tématu 'nekolidující zaměstnání a podpora v nezaměstnanosti'.
Keywords: zaměstnání; úřady práce; podpora v nezaměstnanosti