Nová minimální mzda a životní minimum v praxi úřadů práce - Jouza, Ladislav, 1940-
Článek se zabývá výší podpory v nezaměstnanosti, kterou vyplácí úřad práce. Dále se zabývá výší přivýdělku při tzv. částečné zaměstnanosti a náhradou mzdy v případě platební neschopnosti zaměstnavatele. Rovněž přináší informace o následujících tématech: překlenovací příspěvek, příspěvek na zapracování, příspěvek při přechodu na nový podnikatelský program, chráněné pracovní místo, příspěvek osobě samostatně výdělečně činné, chráněná pracovní dílna, příspěvek pro zaměstnavatele zaměstnávající zdravotně postižené.