Neplacené volno a zdravotní pojištění - aktuální informace - Daněk, Antonín, 1960-
Nabytím účinnosti zákona č. 123/2005 Sb. došlo od 30.3.2005 v oblasti placení pojistného na zdravotní pojištění k nestandardní situaci. Dle zákona se nevztahovala povinnost placení pojistného v případě poskytnutí pracovního volna bez náhrady příjmu mj. na zaměstnance zaměstnavatele zaměstnávajícího více než 50 procent osob se zdravotním postižením. Článek informuje, jak řešit tuto situaci.