Srážky ze mzdy a platu : výpočet ve vazbě na životní minimum od 1. 1. 2006 - Chládková, Alena
Obsahem článku je stručný přehled platných právních předpisů a podrobný způsob výpočtu ve vazbě na životní minimum včetně konkrétních příkladů.