Osobní dotazník - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Článek se zabývá otázkou, jaké osobní údaje má zaměstnavatel právo požadovat po uchazeči o pracovní místo, jaké údaje má provo požadovat při přijímání zaměstnance do zaměstnání, jakými pravidyl se řídí využívání rodných čísel apod.