Novela zákona o dani z příjmů - platnost pro daňové přiznání za rok 2005 - Příplatová, Zdeňka, 1957- (2005)
Článek se podrobněji zabývá společným zdaněním manželů, uvádí podmínky tohoto společného zdanění a řeší konkrétní příklad. Dalším tématem, jemuž se článek věnuje, jsou výdaje procentem z příjmů.
Keywords: daň z příjmů fyzických osob; daňové přiznání