Životní minimum je od 1. ledna 2006 vyšší - Bičáková, Olga
Životní minimum se od 1. ledna 2006 zvýšilo na 4420 Kč. Článek se podrobněji zabývá tématy: maximální výše podpory v nezaměstnanosti a při rekvalifikaci, procentní sazba podpory v nezaměstněnosti, zvýšení částek podpory v nezaměstnanosti a podpory při rekvalifikaci apod.