Zvýšení minimální mzdy v aplikaci zákona o zaměstnanosti - Bičáková, Olga
V roce 2006 se měsíční minimální mzda zvýší dvakrát: poprvé od 1.1.2006 na 7570 Kč, podruhé od 1.7.2006 na 7955 Kč. Dále se článek zabývá výší částky, kterou si mohou nezaměstnaní měsíčně přivydělat, a dále výší příspěvku na zapracování.