Odcizený, izolovaný, nebo zavržený rodič? - Novák, Tomáš, 1946-2021
Tématem článku je syndrom zavrženého rodiče. Autor se zabývá původem, překladem a používáním tohoto pojmu a uvádí šest kategorií negativního ovlivňování dítěte jedním z rodičů a čtyři body definující syndrom zavrženého rodiče.