Odkaz baronky kapitalismu : bez Margaret Thatcherové by dnešní Evropa vypadala jinak - Klimeš, David, 1982-
Článek připomíná období vlády Margaret Thatcherové. Vrací se do minulosti, k počátkům jejího vstupu do politiky, líčí její politickou dráhu a její přínos k současné podobě Británie i Evropy.