Reforma OSN se nekoná? : ohlédnutí za zářijovým summitem OSN - Bílková, Veronika, 1975-
Článek se zabývá nezbytností provést reformy OSN a otázkami, zda světový summit OSN v roce 2005 připěl k tomuto cíli.