Rozšíření skutkových podstat přestupků a právních deliktů zaměstnavatelů podle zákona o zaměstnanosti od 1. ledna 2006 - Bičáková, Olga (2005)
Od 1.1.2006 se fyzická nebo právnická osoba dopustí přestupkku tím, že jak zaměstnavatel neplní oznamovací povinnost podle zákona o zaměstnanosti nebo nevede evidence v tomto zákoně stanovené. Článek uvádí výčet oznamovacích povinností a vedení evidencí, jichž se to týká, dále uvádí výši pokut v případě nedodržování těchto právních předpisů.
Keywords: pracovní právo