Informace a osobní údaje - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Článek se zabývá tematikou shromažďování informací o zaměstnanci ze strany zaměstnavatelů: důvody shromažďování informací, právem na ochranu osobních údajů, zpracováním osobních údajů, vnitřním předpisem k zajištění ochrany osobních údajů, rozsahem osobních údajů, právy zaměstnance.