Patří obchodní podíl ve společnosti s ručením omezeným do společného jmění manželů? - Dvořáková Závodská, Jana, 1963-
Autorka vysvětluje právní úpravu problému, zda je obchodní podíl ve společnosti s r. o., jejímž společníkem se stal pouze jeden z manželů za trvání manželství, součástí společného jmění manželů.