Škoda vzniklá zbytečnou cestou rodiče k uskutečnění styku s jeho nezletilým dítětem - Lužná, Romana
Autorka vysvětluje právní náležitosti vzniku škody a náhrady škody, která vznikla zbytečnými cestami rodiče za účelem styku s dítětem, které má ve výchově druhý z rodičů.