Realistický pohled na českou zahraniční politiku - Zahradil, Jan, 1963-
Článek se zabývá politikou ČR uvnitř a vůči Evropské unii včetně někdy opomíjené politiky sousedství, a dále českou ekonomickou diplomacií v nejširším smyslu slova, tj. včetně marketingu, ale i rozvojové pomoci.