Hledání kompromisu v boji proti chudobě - Foltýn, Jaroslav, 1936- (2005)
Článek se zabývá závěry vyplývajícími ze Světového summitu OSN 2005: v boji proti globální chudobě, soustředěné převážně v rozvojových zemích, je nutná koncepční metodologická změna.
Keywords: chudoba; globální problémy; politika; poverty; global problems; politics; rozvojové země; developing countries