Novela zákona o zaměstnanosti v otázkách a odpovědích - Bičáková, Olga (2005)
Článek se zabývá některými aspekty novely zákona o zaměstnanosti: problematikou týkající se podpory v nezaměstnanosti u absolventů škol, dále rekvalifikace a příspěvku na jedno vyhrazené společensky účelné pracovní místo.
Keywords: zaměstnanost; podpora v nezaměstnanosti; absolventi škol; rekvalifikace; politika zaměstnanosti; zákony