Novela zákona o DPH - Příplatová, Zdeňka, 1957-
S platností od 1. 10. 2005 platí novela zákona č. 377/2005 Sb., kterou se mění a doplňuje zákon o DPH č. 235/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Uvedený příspěvek upozorňuje na některá z ustanovení novely zákona.