Německo-české puzzle : špičky politických stran k sobě nacházejí cestu - Žižka, Jan, 1967- (2005)
Článek rozvíjí myšlenku, že v evropských mezinárodních jednáních k sobě často nacházejí cestu zástupci různých zemí, bez ohledu na to, z které země pocházejí. Sbližuje je podobný pohled na evropský sociální model.
Keywords: Evropský parlament; evropská integrace; Česko; Německo