Postavení dítěte v civilním řízení - Bělohlávek, Alexander J., 1968-2024 (2005)
Autor vysvětluje právní úpravu postavení dítěte v civilním řízení z hlediska práv a sociálně-právní ochrany dítěte.
Keywords: práva dětí -- Česko -- 2005; děti a mládež -- sociálně-právní ochrana -- Česko; děti -- sociálně-právní ochrana -- Česko