Trestná činnost dětí a mladistvých - Kovářová, Daniela, 1964-
Autorka vysvětluje zvláštnosti řízení proti mladistvým pachatelům trestné činnosti a uvádí typickou trestnou činnost dětí a mladistvých. Text doplňuje několik příkladů z praxe.