Baby-boxy, schránky pro odložené novorozené děti z pohledu právní úpravy - Nová, Hana, 1949-
Autorka vysvětluje právní úpravu zřizování a fungování tzv. baby-boxů, schránek pro odložené novorozené děti, kam je jejich matky mohou "odložit" hned po narození. Hodnotí také přínos tohoto zařízení pro děti z hlediska sociálně-právní a zdravotní ochrany dětí.