Správa identit zajišťuje e-mailové soukromí - Vosmík, Jiří
Autor prakticky popisuje práci s poštovním klientem Outlook Express (OE). Konkrétně se věnuje tématu správa identit. Vysvětluje, kde lze identity jednotlivých uživatelů OE spravovat a jak identitu zavést.