Přivýdělek uchazeče o zaměstnání - Bičáková, Olga
Autorka vysvětluje podmínky, za jakých si může uchazeč o zaměstnání přivydělávat, a právní úpravu minimální mzdy, měsíčního výdělku uchazeče o zaměstnání a stanovené týdenní pracovní doby. Text doplňují dva příklady z praxe.