Ochrana důstojnosti zaměstnanců a jejich osobních údajů - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Autor vysvětluje právní úpravu ochrany osobních údajů a případů ochrany zaměstnanců (obtěžování, rovné zacházení, diskriminace, sexuální obtěžování, ochrana před diskriminačním jednáním).