Náhrada příjmu při dočasné pracovní neschopnosti zaměstnance na Slovensku - Bukovjan, Petr, 1975-
Článek se zabývá výkladem některých aspektů nového zákona o nemocenském pojištění v ČR, dále nemocenským pojištěním na Slovensku: nároky na náhradu příjmu, poskytováním náhrady příjmu, novou úpravou dočasné pracovní neschopnosti apod.