Nejasnosti kolem odstupného - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Článek se týká odstupného poskytovaného zaměstnanci při skončení pracovního poměru. Článek podrobněji rozvádí následující témata :odstupné z důvodu organizačních změn, výše odstupného, určení průměrného výdělku, kdy není nárok na odstupné, zvýšení odstupného, vrácení odstupného, poskytnutí odstupného při skončení zaměstnání ze zdravotních důvodů, výplata odstupného, dožívající odchodné, možné změny v novém zákoníku práce.