Zastupování mezi manžely - Lužná, Romana
Autorka vysvětluje právní úpravu zastupování mezi manžely v běžných záležitostech. Objasňuje podstatu pojmu běžné záležitosti rodiny (např. převod nemovitosti) a podstatu a podmínky zastupování manžela v jeho běžných záležitostech (jsou odlišné od běžných záležitostí rodiny).