Evropská fronta globálního terorismu - Eichler, Jan, 1952-
Článek se zabývá tematikou mezinárodního terorismu. Zabývá se především útoky v Evropě - v r. 2004 v Madridu, v r. 2005 v Londýně, hledá příčiny těchto útoků a rozebírá zde i komunikační strategie terorismu.