Němci rozhodovali o tempu ekonomických reforem - Sládek, Jiří, 1963-
Německý sociální stát vyčerpal své možnosti. Nezaměstnanost dosáhla vysoké úrovně, ekonomika marně čekala na oživení a německé firmy tvrdě zápolily s mezinárodní konkurencí. Článek se zabývá hodnocením sedmi let vlády kancléře Gerharda Schrödera.