Normalizace a evropeizace jako mantinely případné povolební změny v česko-německých vztazích - Handl, Vladimír, 1957-
Německé volby v r. 2005 přišly v době diskuse o krizi německé domácí a zahraniční politiky. Dá se očekávat, že by v důsledku voleb došlo k dramatické změně v německo-českých vztazích?