Volby poražených vítězů? - Müller, Uwe, 1955-
Článek se týká výsledků voleb do německého Spolkového sněmu v září 2005 a příčin těchto výsledků. Autor se zabývá chybami ve volební kampani opozice, vlivem povodní v Bavorsku na postoje veřejnosti k politickým stranám apod.